Han har gjort succé i "Vad blir det för mat?" och omhuldas av hela tv-Sverige för sin chosefria matlagning. Exklusivt för Fantasinyheter ger Per Morberg här sitt bästa recept på pinnbröddildos:
Per Morbergs pinnbröddildos
2,5 dl mjöl
1 tesked bakpulver
0,5 tesked salt
1 dl vatten
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt vatten. Knåda degen. Om det känns kladdigt ta i mer mjöl. Rulla degen till en lång smal sträng som viras i spiral runt en skalad pinne. Grädda över glöden tills den är gyllenbrun och släpper lätt från pinnen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Dom smakade salt, nästan som svett.
Kan berott på att jag var så varm vid tillagningen!
Kom till det nya stjärnskottet på blogghimlen, nämligen mig.
AJ! Oj, skulle den svalna innan man använder den? Skandal!
Jag gjorde samma sak, fan. Röven = helt svedd. :-(
Skicka en kommentar