söndag, augusti 26

FN-exklusivt: Per Morbergs bästa recept

Han har gjort succé i "Vad blir det för mat?" och omhuldas av hela tv-Sverige för sin chosefria matlagning. Exklusivt för Fantasinyheter ger Per Morberg här sitt bästa recept på pinnbröddildos:

Per Morbergs pinnbröddildos
2,5 dl mjöl
1 tesked bakpulver
0,5 tesked salt
1 dl vatten

Blanda alla torra ingredienser och tillsätt vatten. Knåda degen. Om det känns kladdigt ta i mer mjöl. Rulla degen till en lång smal sträng som viras i spiral runt en skalad pinne. Grädda över glöden tills den är gyllenbrun och släpper lätt från pinnen.

5 kommentarer:

Danne Fyris © sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Danne Fyris © sa...

Dom smakade salt, nästan som svett.
Kan berott på att jag var så varm vid tillagningen!

Henrik Forsberg sa...

Kom till det nya stjärnskottet på blogghimlen, nämligen mig.

Anonym sa...

AJ! Oj, skulle den svalna innan man använder den? Skandal!

Anonym sa...

Jag gjorde samma sak, fan. Röven = helt svedd. :-(