fredag, september 7

TÄVLING! Skriv din egen Fantasinyhet!

Skriv din alldeles egna påhittade nyhet som en kommentar till denna nyhet! Det vinnande bidraget kommer inte bara att publiceras på denna webbplats utan även belönas med en fabriksny Porsche Cayenne Turbo. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

20 kommentarer:

Johan Persson sa...

Statsministern har kropp som en grekisk gud

100 tjejer har i dagarna beslutat att statsminister Fredrik Reinfeldt officiellt har "en kropp som en grekisk guds". Rykten gör gällande att det skulle vara Priapus kropp som avses.

Filippa Reinfeldt har inte kunnat nås för kommentarer.

(I vilka färger finns bilen?)

Anonym sa...

Magnus Uggla gick idag ut med att han adopterar Alexander Schulman. Därmed har författaren till Sveriges mest lästa blogg nu en adoptivfar.

- Det stämmer bra, säger Uggla till Fantasinyheter. Vi har ju varit riktigt bra kompisar under en längre tid nu och vi pratade igenom saken och tänkte "fan, vi slår till!"

Den nu 31-årige Alexander Schulman ser inga problem med att bli adopterad av sin största idol.

- Dessutom kan det ju generera mängder av läsare till min blogg, säger han med ett snett leende.

När de får frågan om huruvida även Alexanders bror Calle ska bli adopterad av Magnus Uggla blir de dock skeptiska.

- Det hade sett så fånigt ut.

ivar sa...

upprörda röster skallade idag då det blev oficiellt att en mindre lokal tidning i iran publicerat en bild föreställande den gamle nationalhjälten och långdistanslöparen gunder hägg poserande som rondellhund.

"det är helt åt helvete att man får bete sig på det här viset" skriker en ursinnig man på stortorget i malmö, samtidigt som han tänder eld på vad som liknar en halmbock.

Anonym sa...

C-vitaminbrus kan vara dold sjukdom

Eftersom C-vitaminbrustabletter ofta ligger dolda i rör av plast eller till och med metall ibland har det dröjt fram till nu innan det uppdagats att tabletterna är sjuka.

Det var den 89-åriga Polly Esther som larmade apoteksväsendet efter att hon hällt upp tabletterna på ett fat för att "enklare komma åt dem med händer förvridna av reumatism och darrande av parkinsons". Sjukdomen blev då uppenbar. Apoteksväsendet i sin tur utlyste rikslarm efter att ha satt Polly Esther och hennes tabletter i karantän. Allmänheten anmodas att lämna in sina oöppnade c-vitaminrör till närmaste apotek. Om man inte kan hålla sig från att öppna dem, vill säga.

Anonym sa...

Peter Jöback går in i garderoben igen.

yerkz sa...

Kents lysande stjärna ska renovera.

- Jepp, det stämmer! Klart man vill bo flott när man har stålar. Finns ingen anledning att bo risigt när man är rik som jag, säger Jocke Berg och ler lite förstrött.

Enligt vad FN erfar så sparas det inte på krutet någonstans.

-Jag har tänkt installera världens största köks-ö. Perfekt ju, när man vill att själva matlagningen ska vara en social "happening". Fest varje dag, typ.

Och Jocke fortsätter: Dessutom så ska jag inreda toaletten som en handikapptoalett så att man kan hålla i sig ordentligt när man ska skita.

FN har ännu inga uppgifter om kostnaden för projektet.

Donita sa...

Kartböcker skrivs om efter chockerande upptäckt!

Forskare vid Stanford University bekräftade idag vad så många länge misstänkt, nämligen att Australien bara är en illusion. På den plats där man fram till nu trott att kontinenten legat finns enligt doktor Stevens: "Ett rätt fett rev och ganska djupt hav".

På frågan om varför man lagt ner så mycket tid och pengar på den här forskningen svarar Stevens: "Ja, vi är ju många som anat i åratal att det var något skumt med hela grejen. Jag menar, se bara på den sk kängurun - tror någon verkligen att det skulle finnas ett så fånigt djur? Hattar med korkar, australiensiskt vin och Doktorn kan komma, det är ett rent mirakel att ingen kommit detta på spåren tidigare." Var alla människor som utger sig för att vara australienare kommer ifrån kan han dock inte svara på. "Det är möjligt att det kan ha en koppling till alla människor som försvann under andra världskriget, kanske har vi äntligen hittat dem!" säger han.

Nu kommer forskarlaget fokusera på att undersöka huruvida Nya Zeeland också är en illusion. "Länderna är ju faktiskt förvillande lika så det är ju inte helt omöjligt", säger Stevens och skrattar tyst för sig själv.

Anonym sa...

Man borstpelad.

Det var i lördags på stora torget då cykelburna så kallade "Gatumusikanter" spelade bort en man.
FN nådde gatumusikanternas ledare, Steve Kmetko, för en kommentar:
"Åmmäh! Han kom fram och klagade och skulle spöa oss och köra bort oss och skit, skulle vi bara ta det?
Vi blir alltid schysst behandlade och så kommer nån sån här jävla gnet och ska förstöra! Jag blir bara så jävla trött lixom!"

Den bortspelade mannen har ej gått att nå för en kommentar.

Bjorkholmen sa...

Ines Uusmann hade rätt.

Under fredagseftermiddagen bekräftades det som har cirkulerat ryktesvis i flera veckor; Ines Uusmann hade rätt, Internet var en fluga.

Regeringen ber sveriges befolkning att lämna tillbaka sina Internetabonnemang senast den sista fredagen i november, men det går redan nu att avsluta sina konton på Lunarstorm, Blogger och Facebook.

Uppgifterna kan faxas in direkt till Regeringen på nummer: 070-9922633

Det kommer att ställas ut uppsamlingsplatser på landets gymnasieskolor för modem och annan dylik digital utrustning.

Anonym sa...

Fågelinfluensan - bara ett spratt

Nya avslöjanden gjorda av Fantasinyheter avslöjar nu att fågelinfluensan bara var ett spratt.
Vi har kontaktat hjärnan bakom kuppen, Lennart Svahn.

- Jag fick idéen under blåsningen-tiden, men nu tycker jag det gått lite för långt, säger Lennart till FN.

Andra kändisar som var med på kuppen var:
Gunde Svan, Magnus Uggla och Mando Diao-basisten Carl-Johan Fogelklou

Anonym sa...

EXTRA! ADAM VAR EN KVINNA!

När en av tidernas störste bibelforskare och präst, Åke Kvist, avled igår morse hittades under hans madrass papper som chockerat hela världen. Enligt en säker källa har Kvist under sin forskning kommit fram till att Adam inte alls var en man, utan en kvinna.

Polisen är förtegen om varför Kvist hållit detta hemligt, men hans egen åsikt kan ha haft med saken att göra tror en säker källa. Som bekant var ju Kvist emot homosexuella, och vägrade att viga homosexuella par i kyrkan.

Andra präster som delar Kvists åsikt angående giftermål mellan homosexuella har nu blivit fundersamma. Enligt vad FN fått höra ska det imorgon kväll hållas ett stormöte bland Sveriges alla präster. Då ska huvudämnet vara:
"Ska heterosexuella få gifta sig i kyrkan?" Redan nu har det nämligen strömmat in brev till Svenska Kyrkan från präster som är tveksamma. FN håller dig uppdaterad om fortsättningen!

Boaason sa...

Vann en Porsche

Jag vann en Porsche Cayenne Turbo på Fantasinyheter.
Tyvärr har jag nu inte råd att betala vinstskatten men Reinfeldt har lovat ta bort vinstskatt på bilar om vinnaren lovar att anställa en privatchaufför - och det kan jag väl lova (är politiker).

levi sa...

Metal bandet Slayer släpper eget Schampoo

Schampoot "Show no mercy" är bandets första av många kommande hår - och hudvårdsprodukter.
Enligt bassisten Tom Araya har han och resten av bandet tröttnat på den missledande budskapet på baby schampoot "no more tears".

Ett smakprov på vad som kommer dyka upp härnäst:
Covered in blood moisturizingkräm: För det är din hy värd.

Bar överkropp sa...

Svenska Enterföreningen ryter till

SEF - Svenska Enterförenigen - har under det senaste årsmötet tagit fram en handlingsplan för att lyfta fram tangenten de representerar: Enter. I planen står det bland annat att "minst 10 ord ska få en officiell stavning innehållandes enter innan 2009".

SEF har följande ord på förslag:
Rustikbatong
Sextionian
Avbokningsavgift
Betongfundament
Skadesanering
Schablonavdragsfittslickare
Tullinge
Diskmaskinsmedel
Johannes Brost

doktoraronsson sa...

Stig Ossian Ericson krockade idag med en örn när han på sin cykel tog en tvär vänsterkurva. Örnen avled på plats men Stig klarade sig undan med skrapsår på händer och knän.

Enligt ögonvittnen skjutsade Stig Agneta Sjödin på styret vid olyckstillfället och det kan vara en bidragande orsak till kollisionen. Agneta avvek dock från olycksplatsen innan räddningstjänsten anlände och är nu efterlyst för smitning.

Stig var ledsen efter olyckan och gick hulkande därifrån med en sned cykel. -Det är så tråkigt att det händer just idag, på min födelsedag och allt.

Boende i området säger att de under en längre tid haft problem med lågt flygande örnar och Vägverket har nu bestämt att varningsskyltar ska sättas upp.

hannes sa...

Igelkottar tog igår över Kivik. Myndigehterna var chanslösa och när man försökte flytta på igelkottarna fick man ont i händerna.
"När de körde över Carl-Jan var det droppen som fick bägaren att rinna över, dessutom finns det fett med goda" berättar en anonym igelkott för FN.
Det uppdagades snart att igelkottarna planerat detta under en längre tid. Lokal polis hittade mail i en lövhög och befarar att igelkottarna kommer att starta en brottsvåg i södra Sverige.
"Så länge de stannar i Kivik bryr jag mig inte, det luktar ändå fruktansvärt äckligt där" säger Fredrik Reinfeldt i ett pressmeddelande. SÄPO har länge haft kunskap om igelkottarnas verksamhet men har ej haft tillräckligt med bevis för husransakan eller avlyssning. Denna räd innebär också att igelkottarna nu toppar den internationella listan av fördjävliga djur, tätt följda av den värdelösa pandan.

Linus Bohman sa...

Nättidningen stämdes för tävlingsbluff

I dagarna har en av Sveriges största nättidningar, Fantasinyheter, stämts av en arg läsare. Anledningen var att det utlovade priset i en av deras tävlingar inte höll måttet.

- Joe, det är så här va, att jag vann en bil, typ. Men när jag fick den så kom jag på att jag egentligen ville ha en moped istället. Så nu stämmer jag dom så att jag kan få pengar för att köpa en moped liksom, säger vinnaren Agneta Sjödin, 40.

Fantasinyheter har inte lyckats nå Fantasinyheter för kommentarer.

Max sa...

Människor blir argare

Det har under de senaste veckorna kunnat märkas vissa förändringar i människors sinnestämningar.
- Ja, vi blir argare och argare hela tiden. Typ, säger en person exklusivt för Fantasinyheter.
En annan människa konfimerar uppgifterna:
- Jaa, det är verkligen så, skriker han bryskt till FN:s utsände reporter.
Inga fler människor har kunnat nås för kommentarer till det inträffade, men FN bedömer sina källor som mycket säkra.

Josef sa...

Avslöjande:
Fantasinyheter drivs av fantasifoster.

FN - Så det är du som ligger bakom Fantasinyheter?

FF - Ja.. hej.

FN - Bra bra.. tack så mycket då.

FF - Tack själv!

FN - Man tackar!

FF - Tackar och bockar..

FN - Tack tack..

FF - Det är jag som skall tacka.

FN - Ja.. Hejdå

FF - Hejdå

FN - Hejsvejs!

FF - Hej och tack

FN - Hejdå

FF - Lägg ner nu

FN - Förlåt

FF - Är det du eller jag som låter?

FN - Hej...

FF - Hej

FN - ..då!

FF - Jag lägger på nu

FN - Ok

FF - Nej du först

FN - Nej DU!

FF - Nej duuuu!

FN - Ok samtidigt då, hehe.

FF - På tre?

FN - Ok. Ett!

FN - Två!

FF - Jag älskar dig.

FN - Tre *klick*

Fredrikke och Adde sa...

Moneybrothers hatlåt nära att knäcka tidningen Gamereactor

Petter Hegevall, chefredaktör på speltidningen Gamreactor rasar sedan han fått veta på att Moneybrothers nya singel är en hatlåt riktad mot honom och hans tidning.

– Ja, det är den där "Dom Vet Ingenting Om Super Mario Bros" men det vet vi visst det! Som att det är ett spel till NES där en rörmokare äter svampar och flyger. Det är i och för sig också allt vi vet men ändå, säger Gamereactors chefredaktör Petter Hegevall.