torsdag, augusti 23

Ny Schulman-blogg


Familjen Schulman har på bara några månader seglat upp som bloggosfärens klarast lysande stjärna. Familjen ligger, med Alex, Calle och Katrin i spetsen, bakom flera av Sveriges absolut största bloggar. Och nu blir alltså ytterligare en familjemedlem med blogg. Det är äldste brodern, Jackie Arklöv-Schulman, som drar igång “Att vara Jackie Arklöv-Schulman”.

– Det kommer handla om mig, Jackie Arklöv-Schulman, och allt vad det innebär. Det blir latte på Amaranten, wi-fi, Sofi Farhman, middagar på Partygrillen och så jag kommer säkerligen gnabbas en del med mina brorsor – Kosovo-style.

8 kommentarer:

Johannes sa...

Det här är den ända roliga bloggen jag hittat bland svenska bloggar. Blir kanske lite mycket av samma typ av humor här hela tiden men tänker verkligen inte klaga.

Thymallus sa...

Den här är väl OK, men tonen är både råare och mer raffinerad på www.faktume.se, som också har påhittade nyheter.
Kolla även in visomalltidsahora.blogg.se - Sveriges bästa blogg just nu!

Anonym sa...

HAHA Fantastiskt inlägg. Värdsklass!

ivar sa...

jag ser mig själv som en kräsen brukare av internetet och ägnar många timmar i veckan åt att eftersöka de allehanda meningslösa lustigheter som detta nät har att erbjuda. det har i princip ersatt det sedvanliga nöjesutbud som televisionen har fostrat mig i. härmed vill jag bara påpeka att denna blogg är fullkomligt lysande. jag skrattar så jag gråter. du nyttjar med precision detta medium i ett av dess två ursprungliga syften, lustigeheter och porr. de bägge bör skiljas åt. eller? nu känner jag att jag börjar glida in på ett sidospår och bestämmer mig för att avsluta det hela och dricka min öl istället. men tack för att du är skitrolig och väljer att vara skitrolig på internet.

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHA, JAG DOR!

Anonym sa...

ganska tråkigt faktiskt..

Anonym sa...

"Kosovo-style"? Ha-ha, verkligen humoristiskt.

Anonym sa...

sorry to say, men urtrist.