fredag, augusti 31

Fladdermus föll ur flingpaket

När familjen Bodén i Ljungsbro skulle äta middag igår kväll föll en torkad fladdermus ned i mjölktallriken tillsammans med flingorna. En förskräckt mamma Bodén ringde 112 och brandman Valfrid Lindeman kunde tio minuter senare avlägsna kadavret från middagsfatet utan att någon kom till skada. Unga fröken Bodén samt Unge herr Bodén chockades lindrigt och fördes till Linköpings lasarett.
Frukostflingstillverkarna uppmanar allmänheten att ta det lugnt:
– Den här typen av ingredienser i våra flingor hör naturligtvis till ovanligheterna, säger Annele Jacobsson, pressansvarig på Frebaco.
Polisen är förtegen med uppgifter om fladdermusen.

7 kommentarer:

Rätt ska vara rätt sa...

Typiskt människocentrerat reportage. Ingen antydan om att leva sig in i fladdermössens situation. Har den inte ett namn? Föräldrar? Syskon?

mat sa...

Flingor till middag?

smarto sa...

rätt ska vara rätt:
Kanske för att polisen inte vill lämna ut några uppgifter? Fladdermusen är kanske kriminell. Kanske har inte de anhöriga informerats än. Ge det lite tid, sådant här brukar läcka.

Anonym sa...

Jag tror det fattades flingor.
Den här typen av paketering sker på vikt, och om fladdermusen var i paketet vid vägning så har konsumenten inte fått den mängd han betalade för.
Polisutredningen handlar troligen om bedrägeri.

LuleN sa...

Men, varför Ljungsbro? Jag bor ju där...det är ett samhälle med drygt 6500 invånare, hur stor är sannolikheten att det omnämns både här och på Tjuvlyssnat inom några dagar? :|

Jag är i ett smärre chocktillstånd...

Axel Tomson sa...

hahaha störtskönt!

- Axel Tomson
www.axeltomson.blogg.se

Anonym sa...

vafalls? nu har dom maskat hans ansikte.