söndag, april 1

Clabbe lämnar Idol

Claes "Clabbe" af Geijerstam är inte längre med i Idols jury. Enligt FNs källor lämnar Claes af Geijerstam programmet inför den stundande säsongen.
– Han kommer sannolikt inte att vara med i år, säger en insatt källa.

Varje år brukar TV4 meddela att juryn, med Peter Swartling, Daniel Breitholtz, Claes af Geijerstam och Kishti Tomita ska medverka i programmet. I år har diskussionerna om juryn dragit ut på tiden.

Nu verkar de för Clabbe vara avslutade. Han har tidigare uttalat sig negativt om TV4s sätt att sköta förhandlingarna med Idol. Så sent som för en månad sedan berättade han att han inte kontaktats av kanalen trots att de påstod sig föra diskussioner med hela juryn.

– Det är lite oförskämt av Fyran – vi har inte hört någonting än. Och att de nu låter oss hänga och dingla. Kanalen lever lite farligt här. Jag är inte helt obokad, sa Clabbe då.

Delvis ska bråket med TV4 ha gällt juryns arvoden. En av panelmedlemmarna ska ha slängt på luren i ett samtal med kanalen. Även inom juryn har det tidigare varit slitningar mellan Clabbe och de övriga medlemmarna. FN har försökt att nå Claes af Geijerstam för en kommentar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

kul att skriva en sann nyhet som 1:a april-skämt!

Anonym sa...

men shit, jag drömde att det här skulle hända i natt...inte att clabbe skulle lämna juryn alltså, men att FN skulle köra ett sånt här april-skämt...HAHA...förutsigbart! Men bra ändå :)

Anonym sa...

Clabbe, Clabbe, Blacce!