tisdag, mars 6

Paulúns GI-recept: Haschmuffins

2 ägg
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 st hasch
1,5 tsk bakpulver
2 tsk vanillinsocker

1. Hacka haschet.
2. Rör ned haschet i grundsmeten: Vispa ägg och socker pösigt i bunke. Smält smöret, häll i mjölken och koka upp.
3. Rör ned den heta vätskan i äggsmeten. Blanda mjöl, bakpulver och vanillinsocker. Häll ned i bunken.
4. Rör smeten slät, men så lite som möjligt.
5. Fördela smeten i muffinsformarna. Grädda i ca 210° i 18-20 minuter.

3 kommentarer:

Magnus sa...

Du har lite fel i ditt recept tyvär. För att haschet inte ska klumpa sig behöver man smälta ner det i smör först (alternativt olja). Eftersom THC (aktiva molekylen i cannabis) är fettlöslig fungerar detta mycket bra och det enda som man märker av under ätandet (efteråt är en annan historia ;) är då smaken och inte klumparna!

Anonym sa...

Fredrik vem?

marcus sa...

Fredrik verkar ganska rultig tycker jag. Ja, faktiskt lite småfet.