söndag, april 1

Maia Hirasawas okända släkting funnen

Succéartisten och kritikernas nya älskling Maia Hirasawa spelas överallt just nu. Trots det funderar hela Popsverige över om ursprunget "halvjapan" verkligen är hela sanningen om Maia Hirasawas mystiska ursprung. Så sent som förra veckan bloggade Myspace-ägaren Kristoffer Poppius om att Maia "...är ett mytiskt väsen, en chimär, en tavla, en tidlös modell".

Idag kan FN som första svenska medium rapportera att Maia Hirasawa är en tredjedel svensk, en tredjedel japan, och en tredje del airbrush. Vår analytiker Henrik Delehag förklarar:

– Vi misstänkte tidigt att hon hade ett tecknat inslag, men avfärdade det som ren manga. Men när skivomslaget kom till laboratoriet kunde vi granska Maia under lupp och konstaterade relativt snabbt att hon har airbrush-blod.

Inforad: FN har under kvällen sökt Maia samt alla hennes tre föräldrar, men samtliga har avböjt både att dementera och kommentera uppgifterna.

2 kommentarer:

Unknown sa...

"men avfärdade det som ren manga" - ho ho hih

Anonym sa...

Som nära bekant kan jag bekräfta att hon har släktband med Gustav Vasa på dennes mors sida, f.d. japanske kejsaren Emperor Keitai (även känd vid sitt ickefurstliga namn Hikofuto no Mikoto) via dennes kusin och i rakt nedstigande led släkt med Modesty Blaise.