söndag, mars 18

Bosson är allmänbildning?

I år firar artisten Staffan "Bosson" Olsson tioårsjubileum som artist. Kul, tycker vi på Fantasinyheter. Problemet är dock att svenska folket vet väldigt lite om Staffan "Bosson" Olsson, så vi ringde upp Horace Engdahl på Svenska akademien för att kolla vad kring Bosson som hör till allmänbildningen.

Hej Horace! Du, vi vet jättelite om Bosson. Är det okej?
– Det beror givetvis på vem du frågar. Personligen tycker jag att man bör veta att Staffan "Bosson" Olsson slog igenom 1994 genom att vinna en deltävling i programmet "Sikta mot stjärnorna" genom att sjunga låten "Black or White" med Michael Jackson, att Staffan "Bosson" Olssons egenkomponerade låt "One in a Million" till filmen "Miss Secret Agent" blev Golden Globe-nominerad som originallåt i film 2001, och att artistnamnet Bosson kommer från Bossons far, som heter Bo, vilket gör Bosson till Bos son.

Okej, tack! Något mer?
– ...Samt att Staffan "Bosson" Olssons favoritvits är den om de två gynekologerna som åt lunch, varvid den ena sa: "Idag hade jag en patient med klitoris som en saltgurka." Den andre replikerade: "Så stor?!" och fick svaret: "Så salt."

2 kommentarer:

Anonym sa...

BOSSON ALLTSÅ!!!!

Anonym sa...

Det är min Staffan det! ;)