fredag, februari 16

Nya rön om regnbågar

Ett gäng glada amatörregnbågsforskare vid houseklubben Go Bang! har, efter mycket om och men, säkrat bevis för att regnbågar inte alls, som de först trodde, uppstår när två djur gifter sig i skogen.
Tvärtom så är regnbågar optiska fenomen i form av en cirkulär båge i spektrums färger, synliga i atmosfären. De uppstår då solen bryts och reflekteras i vattendroppar.
– Vi lutar dessutom mot att de där färgskiftningarna man ibland kan se på ytan av vattenpölar inte är regnbågar som dött och fallit ner när djur skiljer sig, utan snarare bensin eller olja som spillts ut i vattnet av slarviga människor, berättar glad amatörregnbågsforskare Mikael "D'Malicious" Nordgren.

1 kommentar:

jimjimblund säger som så... sa...

ÅÅ TUSAN DRATT PÅ ÄNDALÖCKTAN


här i bygda har då aldrig kumme nå annat än plastspeglingar när den gamla sillinläggningsgruvan vibrar av all geft di plonkat ner i na och när pelletstågen drar sitt långa löööp över nejd kummer kemisiteternan i vaggning å luften bler söt liasom å så börjar färgerna å man är förtrollad i timmar,sötluften är när hela byn i olika diken,nedbajsade så detta äro minsann icke nåt vann inblandat.sötluften...mmmm.
plast gissar vi på men så kommer det åter och när jag kvicknade till var jag prostens 23 åriga dotters garderob utan kläder.
färgerna och sötluften var inget att skylla på men tocket ståhej att avslöjas av hemhjälpen och lyckas muta henne med ospecifierade 'tjänster intimique' brrr.

svart