onsdag, februari 28

Modernista ger ut tripprapporter

Bokförlaget Modernista, med litteraturcharmtrollet Pietro Maglio i spetsen, har köpt rättigheterna till bland annat Flashbacks tripprapporter.
– Folk tror att dagens ungdom inte skriver. Tripprapporterna är ett bevis på att det inte stämmer, och texterna är som poesi i mina öron.

Pietro läser ett stycke för FN, från skribenten nervos: "Fan va trött jag blev, börjar på allvar fundera på att gå och lägga mig. Hoppas det går om för annars är det nog natti-natt snart.. Var och satte igång en omgång kaffe, kollade mina pupiller (som kanske, kanske va lite större än vanligt) och kände ett lätt illamående. Tröttheten har iaf försvunnit, känner mig bara lite slö nu. Får se om detta blir till nåt. Blev trött nu igen, det var då märkligt. Fan, en timme till ger jag det här, sen så får det nog bli att sova. Enda jag känt av hittills så är att jag har lite svårare att koncentrera mig."

Inforad: Antologin "Tripprapport" kommer ut den 1 mars.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket, mycket roligt.

Anonym sa...

Jag vill bidra med fantasinyheter från min horisont (sydväst om storstad). Hur gör jag? Mailar till anonym hotmail kanske?
/anonym anemiker

Anonym sa...

Flashback är ju bara för bra

Henrik sa...

Jag skulle lätt betala säg 300 spänn för den boken med ett fint omslag. modernista läs och lär

Anonym sa...

Här sitter man och slösurfar. Och plötsligt råkar man trilla in på en sida som citerar en själv.. Det var som fan..

Hmm, tack! antar jag..

//Nervos