onsdag, januari 10

Linköping arrangerar cage fight

Så blev det äntligen klart att Linköpings Kommun, tillsammans med Arenabolaget i Linköping AB anordnar Östergötlands första cage fight.
Datumet är satt till lördagen den 24:e februari och, föga förvånande, kommer begivenheten att utspela sig i Cloetta Center.
I buren kommer möts inga mindre än Paul Lindvall, moderat kommunalråd och Linköpings starke man, och Magnus Samuelsson, lantbrukare samt vinnare av World's Strongest Man 1998 och Sveriges Starkaste Man vid sex tillfällen.
– Fantastiskt roligt att det är två lokala förmågor som gör upp, säger Linköpings borgmästare Ann-Cathrine Hjerdt. Och ett gyllene tillfälle för oss att visa att Linköping erbjuder besökare och invånare så mycket mer än bara ett rikt kulturliv, goda fritidsmöjligheter och en god livsmiljö.

Den favorittippade fightern Magnus Samuelsson är väldigt taggad.
– Det ska bli så jävla skönt att en gång för alla täppa till käften på den där lilla räkan! Hur fan blev han utsedd till Linköpings starke man när jag, Magnus Samuelsson, bor här? Jag ska slå han så hårt på käften att nästa gång han går på Hakepi måste han sitta på kebaben för att äta den!
Paul Lindvall förefaller tämligen oberörd av allt ståhej och kommenterar Samuelssons hot med att, närmast koleriskt, upprepa sitt mantra:
– Two men enter. One man leaves.

1 kommentar:

T. sa...

...vet jag vad jag ska kolla efter nästa gång jag är på hakepi då..hehe.

Ok om jag länkar hit?