torsdag, januari 11

Anja Pärson har superfeta lår

Enligt en purfärsk TEMO-undersökning är slalomdrottningen Anja Pärsons lår superfeta – mycket fetare än vad någon kunnat ana.
– Anjas lår är riktigt, riktigt, ordentligt feta, säger Tomas Järvheden på TEMO, ansvarig för undersökningen.

Fantasinyheter-redaktionen har förgäves sökt Anja för en kommentar. Men hennes pappa, tillika tränare, Anders Pärson säger dock att han blev chockad när han fick höra resultatet från undersökningen.
– Så feta lår trodde jag inte att någon människa kunde ha, säger han på en knastrig mobillinje från Val d'Isère, där Anja åker Super-G i helgen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst har hon feta lår, med det är bara för att lura oss. Om inte låren varit feta hade vi lagt märke till den feta röven istället.
I övrigt anser jag att idrottstjejor ofta är väldigt okvinnliga. Om man exempelvis ser klyftan eller kullan bakifrån tror man först att det är en kille i övre tonåren som ofta går på gym. De har idealiska killkroppar och hade de inte haft landslagsdräkt på sig hade de säkerligen haft en svans av intresserade tonårstjejer efter sig.
Varför vill inte idrottstjejer se ut som vanliga tjejer?

Doggy watcher sa...

Varför gör kvinnliga idrottsmän manliga samlagsrörelser när de gjort något bra? De skjuter bäckenpartiet fram och tillbaka samtidigt som de drar armarna bakåt på ett sätt som fungerar bra om man under akten håller om höfterna på en kvinna. Men den position som idrottstjejerna har skulle aldrig fungera för en kvinna.
Om de nu skall göra sådana rörelser borde de istället gå ner på knä (doggy style) skjuta upp häcken och skruva lite på höfterna.
Eller hur...